Cum sa castigi bani cu ajutorul YouTube: sfaturi pentru incepatori

Cum sa castigi bani cu ajutorul YouTube: sfaturi pentru incepatori

YouTube s-a extins recent si pe piata din Romania, oferind asadar utilizatorilor sansa de a-si monetiza continutul cu ajutorul reclamelor AdSense. Dar ce trebuie facut in aceasta privinta?

Desi se pot castiga bani decenti cu ajutorul videoclipurilor incarcate pe YouTube, nu toti utilizatorii beneficiaza de aceasta oferta. Pentru a o implementa este necesar sa faceti cateva ajustari din contul dumneavoastra.

Sfatul 1: Contul Google. In primul rand este necesar sa va creati un cont Google (Gmail) . In cazul in care ai deja un cont de acest tip, trebuie sa verifici daca este sau nu asociat cu profilul dumneavoastra YouTube. Acest lucru se poate face de pe pagina principala YouTube. Sfatul 2: Verificarea contului. Daca te intrebi cum sa castigi bani cu ajutorul YouTube, atunci este bine de stiut ca nu poti merge mai departe fara verificarea contului. Pentru a face asta mergi la adresa www. youtube. com/yt/partners. In cazul in care contul tau nu este deja verificat, ti se va cere confirmarea acestuia cu ajutorul unui numar de telefon. Sfatul 3: Generarea de bani. Odata ce ti-ai verificat contul si te-ai asigurat ca totul este ok, urmatorul pas include activarea generarii de bani. Aceasta se poate face tot de la adresa de mai sus. Ti se va cere sa confirmi aderarea la termenele si conditiile site-ului si sa te asiguri ca nu incarci videoclipuri pentru care nu ai drepturi de autor. Sfatul 4: Tipuri de anunturi. Poti selecta ce tipuri de anunturi sa se afiseze pe videoclipurile din canalul tau in fereastra urmatoare. Acestea poti fi anunturi cu suprapunere (apar sub forma de text) sau anunturi in-stream (apar sub forma de video-uri) . Daca iti doresti sa castigi maximum de profit, atunci selecteaza ambele casute. Sfatul 5: Selectarea videoclipurilor eligibile. Puteti selecta videoclipurile din care doriti sa castigati bani accesand Manager Video -> Incarcari -> Actiuni -> Generare de bani. Bifati toate videoclipurile dorite si asupra carora aveti drepturi de autor. Sfatul 6: Urmarirea castigurilor. Odata ce ai finalizat cu success activarea procesului de generare bani, nu iti ramane decat sa te relaxezi si sa urmaresti in fiecare zi profiturile facute de videoclipurile tale la www. youtube. com/analytics? o=U. Asadar, acum ai aflat cum sa castigi bani cu ajutorul YouTube.

Tine aceste sfaturi in minte si arata-le si prietenilor tai in cazul in care si acestia doresc sa isi monetizeze continutul. Impreuna puteti face bani cu ajutorul YouTube doar postand videoclipuri personale.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa castigi bani cu ajutorul YouTube
#1

Cum sa castigi bani cu ajutorul YouTube

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Business, cariera, formare

Cei mai faimosi

Cum sa castigi bani: metode sigure

Nu este niciodata simplu sa castigi bani, mai ales daca in prezent te afli intr-o situatie delicata. Totusi, exista si metode sigure de a face bani, iar in acest articol noi iti prezentam doar cateva dintre ele.

Cum sa cumperi aur de la banca?