Cum sa-ti gasesti seriviciu pe internet?

Cum sa-ti gasesti seriviciu pe internet?

Experiența și promovarea în plan profesional presupune munca prestată la un loc de muncă. Găsirea unui angajator serios este tot mai dificilă, internetul oferă multe joburi, vom afla cum sa-ti gasesti serviciu on-line.

Tot mai multe companii se plâng de pregătirea slabă a debutanților pe piața muncii, iar cei ce-și doresc de muncă afirmă că nu-și găsesc job-ul dorit. Haideți să aflăm cum sa-ti gasesti serviciu.

Trei metode de a-ți găsi serviciu pe Internet

Angajatorii, de ceva vreme, găsesc Internetul un mediu bun de a-și căuta și recruta angajații. Sistemul funcționează astfel: companiile pun anunțuri cu posturile vacante, iar doritorii de recrutare aplică la acele job-uri trimițând un CV. Cum sa-ti gasesti serviciupe Internet ? Vom afla prin cele trei metode simple:

Intrând pe site-urile de recrutare (vom folosi pentru exemplificare site-ul ejobs. ro) : Vom accesa site-ul ejobs, vom selecta task-ul înregistrare candidat și vom oferi toate datele solicitate (nume, vârstă, studii, experiență, aptitudini, etc. ) , important este să alegem domeniul și industria în care vrem să muncim, deoarece ni se vor trimite oferte personalizate pe e-mail. Vom avea de ales între CV activ și inactiv, dacă acesta va fi activ, se va găsi într-o bază de date a angajatorilor și dacă vom îndeplini cerințele postului, vom fi contactați pentru interviu. Alte site-uri de profil sunt bestjobs. ro, e-jobs. ro, myjob. ro, hipo. ro si altele.

Căutând anunțuri pe site-urile profilate pe publicitate - advertising (tocmai. ro, olx. ro) etichetate în categoria locuri de muncă (și aici putem căuta job-uri din diferite domenii) și contactând angajatorul (vom găsi acolo modalitatea de contactare, majoritatea doresc comunicarea telefonică, dar există și angajatori care doresc corespondență electronică, pe care să primească un CV, pe acesta îl vom face descărcând europass CV de pe Internet și completându-l cu datele personale) .

Intrând pe site-urile oficiale ale companiilor la care dorim un job și accesarea butonului carieră, unde angajatorii postează job-urile vacante. KFC, Emag, Cel, Altex sau alte companii oferă recrutarea în cadrul companiei a celor ce navighează pe internet. Iată, ai învățat cum sa-ti gasesti serviciu pe internet, un procedeu simplu și ușor pentru toată lumea !

Așadar, ai aflat cum sa-ti gasesti serviciu în confortul casei și accesând diverse site-uri cu ajutorul unui calculator legat la internet. Succes în carieră, sperăm să fii recrutat cât mai curând.

Veți avea nevoie de:
  • cum sa-ti gasesti seriviciu
#1

cum sa-ti gasesti seriviciu

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Business, cariera, formare

Cei mai faimosi

Cum sa scrii un CV in format European: sfaturi privind formatarea

Odată cu aderarea la Uniunea Europeană și, implicit, cu apropierea României de vestici, angajatorii solocită angajaților pentru recrutare completarea unui CV european. Află cum sa scrii un CV in format european !

Cum se redacteaza un CV: sfaturile specialistilor