Invata rapid si efficient limba italiana.

Invata rapid si efficient limba italiana.

Cea mai mare comunitate de cetateni romani care lucreaza in strainatate se afla in Italia. Cu cat vei putea invata rapid italiana cu atat vei reusi mai bine sa te integrezi in aceasta comunitate sau sa relationezi cu nativii italieni.

La ora actuala sunt o multime de manuale , profesori si cursuri online sau offline pentru a invata rapid italiana dar cu ceva ambitie vei putea realiza acest lucru de unul singur , mai ales ca se aseamana mult cu romana , fiind o limba latina.

Principalele reguli necesare pentru a invata rapid italiana (numai in trei luni) sunt urmatoarele : 1. Initial invata cuvinte si propozitii uzuale , expresii ale comunicarii necesitatilor de baza , chiar daca verbul folosit nu va fi conjugat corect , ideea principala e ca te vei putea face inteles. 2. Indiferent ca la inceput vei pronunta gresit cuvintele , este indicat sa vorbesti cu voce tare toate cuvintele citite in italiana. 3. Nu intra in panica daca gramatica ta nu se va dovedi perfecta in prima faza , sunt destui nativi italieni care nu cunosc perfect acest lucru. 4. Daca ai posibilitatea sa faci conversatie cu o persoana care vorbeste bine italiana (telefonic cu rude sau prieteni ce au fost sau sunt in Italia) ar fi ideal. 5. Vizioneaza filme si asculta melodii in italiana cat mai des , incercand sa traduci din ce in ce mai bine mesajele lor. 6. Editeaza in scris o scurta descriere a persoanei tale , un fel de CV dupa care incearca sa o rescrii si sa o citesti in italiana cu sau fara ajutorul unei persoane care vorbeste bine aceasta limba. 7. Nu aborda asimilarea cuvintelor la modul generalist , se recomanda sa-ti alegi zilnic cate un subiect obisnuit (exemple : casa , mancare , haine etc. ) si pornind de la acesta sa cauti , pe principiul arborelui genealogic , cat mai multe cuvinte aflate in legatura cu subiectul tau. 8. E bine sa incepi cu maxim 100 de cuvinte pentru fiecare subiect , dupa ce consideri ca le-ai invatat , poti mari numarul acestora. 9. Acceseaza online site-urile gratuite de invatat limbi straine cu ajutorul unor nativi voluntari din Italia(italiki sau duolingo) . 10. Realizeaza mental faptul ca in timpul scolii invatai o limba straina doar doua ore pe saptamana timp de vreo 35 de saptamani pe an , adica 70 de ore pe care acum le poti comprima cum vrei tu (de exemplu 10 ore pe saptamana) pentru accelerarea procesului. Dupa cum se vede , poti invata rapid italiana cu un efort suplimentar si cu vointa. Esential este sa nu te blochezi din cauza dorintei de perfectiune , aspiratie imposibil de atins in numai trei luni dar care poate deveni certitudine cu trecerea timpului si dobandirea experientei in conversatii cu nativii italieni.

Daca situatia ta materiala iti permite , este recomandat sa urmezi un curs clasic pentru a invata rapid italiana , cu un profesor experimentat ale carui cunostinte vor accelera si eficientiza asimilarea limbii italiene.

Veți avea nevoie de:
  • Invata rapid italiana
#1

Invata rapid italiana

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Business, cariera, formare

Cei mai faimosi

Cum sa invatati repede limba germana, de ce aveti nevoie pentru aceasta?

Limba germana este o limba care necesita studiu, insa doar o tehnica buna de invatat este cheia cum sa invatati repede limba germana. Drept urmare, in acest articol sunt expuse metode si tehnici eficiente in acest sens.

Cum sa inveti limba engleza cu ajutorul unui nativ?