Cum sa devii reprezentant Oriflame: instructiuni

Cum sa devii reprezentant Oriflame: instructiuni

Pentru orice fel de colaborare, se parcurg niste pasi, care duc la un acord in care cele doua parti castiga fiecare mai mult sau mai putin in urma unei intelegeri.

Cum sa devii reprezentant Oriflame, drumul spre un venit suplimentar sau independenta financiara. Combinatia dintre utilitatea castigarii banilor, cu posibilitatea de a ne piermite mai multe produse de calitate, irezistibila.

Momentul cand voi fi independent financiar este tot mai aproape.

Cum sa devii reprezentant Oriflame, apare in acest moment ca un deziderat, pentru ca a face vanzari bazate de multe ori prin incercarea produselor in urma comenzilor facute in nume propriu pentru uzul personal, devine un succes financiar. Ca sa poti sa vinzi, trebuie sa faci aceste investitii, cum pot fi vazute comenzile de cate 250 de lei pentru fiecare pas catre acordul final de reprezentare a firmei de cosmetice. Investitiile aduc nu numai bani, dar aduc si posibilitatea testarii altor produse achizitionate cu reduceri semnificative de pret, deci noi posibilitati de recomandare catre clienti vechi si noi. Cum sa devii reprezentant Oriflame nu este valabil doar pentru doamne, pentru ca orice produs poate fi vandut si de domni, cu specificatia expresa a limitei minime de varsta respectiv 16 ani. In procedura de inscriere esti instiintat de la inceput despre categoriile de castiguri, in functie de valoarea produselor vandute, fara a avea o limita minima, doar ca la sub 70 de lei muncesti doar din placere fara bani. Peste aceasta suma, castigurile in procentaj de 23% din suma incasata se maresc la 40% pentru comenzi de peste 600 lei, ceea ce face mai atractiva vanzarea. La primul pas al inscrierii, chiar se face o reducere consistenta la un lant de saloane de infrumusetare, ceea ce reprezinta un beneficiu destul de atractiv, pentru un prim efort depus de partener, in incercarea de indeplinire al unui prim target financiar. Pentru a oferi partenerilor posibilitatea maririi veniturilor, compania lasa posibilitatea acestora sa-si creeze propria echipa independenta de vanzari, din a carei venituri aloca un procent de recompensare pentru fiecare conducator de grup. Cu alte cuvinte cum sa devii reprezentant Oriflame, devine deja un slogan care atrage viitorii parteneri pentru o bunastare creata de ei insisi.

Cum sa devii reprezentant Oriflame apare pe buzele unui numar crescut de oameni cu trecerea timpului, care vor atat bani cat si produse pe care le utilizeaza periodic, mai ieftin si implicit mai multe.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa devii reprezentant Oriflame
#1

Cum sa devii reprezentant Oriflame

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Business, cariera, formare

Cei mai faimosi

Cum sa devii reprezentant Oriflame: secretele succesului

Cum sa devii reprezentant Oriflame este foarte simplu si accesibil oricarei persoane. Reprezentantul companiei de produse cosmetice Oriflame primeste o serie de avantaje ce il ajuta sa economiseasca bani la cumparaturile efectuate.

Cum poate castiga bani un adolescent ?