Cum poate castiga bani un adolescent ?

Cum poate castiga bani un adolescent ?

Studii neterminate, lipsa de timp liber si lipsa specializarii intr-un domeniu. Cum sa castigi bani a devenit o problema pentru multi adolescenti. Din fericire, exista solutii la indemana oricui!

Banii de buzunar sunt mereu o problema pentru adolescenti: oricat ar primi de la parinti, simt nevoia de a cheltui si mai mult. Pentru cei care s-au intrebat "cum sa catigi bani" ca adolescent, solutiile sunt simple!

Cum sa castigi bani fara studii terminate si fara 8 ore disponibile zilnic? Din fericire, chiar daca este greu pentru adolescent sa faca bani, nu este imposibil. Primul lucru care trebuie luat in considerare este faptul ca un adolescent nu are nevoie de un job full-time. Fiind intretinut de parinti, scopul adolescentului trebuie sa fie jocul part-time, care sa aduca niste bani de buzunar si sa ajute la capatarea de experienta. Cel mai simplu lucru de facut pentru adolescenti este sa mediteze. Cei care sunt buni la scoala intr-un anumit domeniu, pot impartasi din cunostintele lor celor mai putini pregatiti, contra unei sume de bani. Desigur, un adolescent nu poate cere aceeasi suma ca un profesor universitar, dar se pot castiga bani de buzunar frumosi. Cum sa castigi bani daca nu ai o pregatire temeinica intr-un anumit domeniu? Orice adolescent poate castiga bani daca descopera ceva la care este bun. A doua solutie este participarea la promotii. Firmele de marketing care stau in spatele impartirii pliantelor sau a campaniilor de sampling, cauta, de regula, adolescenti cu un aspect fizic placut, pentru a face reclama. In functie de firma angajatoare si de efortul pe care campanie il presupune, castigurile pleaca de la 10 ron si pot ajunge si pana la 50 de RON pe ora. De asemenea, exista mici servicii pe care tineri le pot presta in schimbul unor sume modeste de bani. De la tunderea tufisurilor din gradinile vecinilor si pana la avea grija de copiii cuiva, exista multe "maruntisuri" pe care un adolescent le poate face in timpul sau liber pentru a obtine niste bani. Cei mai priceputi intr-ale tehnologiei, isi pot exercita cunostiintele reparand calculatoare, laptopuri, telefoane si alte gadgeturi similare. Chiar daca ei nu pot deschide un service autorizat, pot raspandi vorba printre cunostintele lor pentru a mai castiga bani. In fond, o simpla reinstalare a unui sistem de operare Windows poate fi taxata cu pana la 70 de RON si dureaza numai o ora.

Exista solutii numeroase pentru ca adolescentii sa castige bani. Este nevoie de un pic de ambitie si motivatia de a fi bun intr-un anumit domeniu. Exista si o zicala: "Daca esti bun la ceva, niciodata sa nu faci acel lucru gratis".

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa castigi bani
#1

Cum sa castigi bani

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Business, cariera, formare

Cei mai faimosi

Cum sa devii reprezentant Oriflame: instructiuni

Pentru orice fel de colaborare, se parcurg niste pasi, care duc la un acord in care cele doua parti castiga fiecare mai mult sau mai putin in urma unei intelegeri.

Cum sa devii reprezentant Oriflame: secretele succesului