Cum sa incepi un business propriu cu o suma mica de bani: sfaturile oamenilor de afaceri cu experienta

Cum sa incepi un business propriu cu o suma mica de bani: sfaturile oamenilor de afaceri cu experienta

Cum sa incepi un business propriu cu o suma mica de bani intr-un domeniu de actualitate necesita nu doar munca ci si motivatie, sustinerea proceselor si crearea legaturilor cu masele de consum.

Cum sa incepi un business propriu cu o suma mica de bani porneste de la o analiza a domeniul in care se urmareste implementarea, urmarind factorii de influenta, felul cum functioneaza alte afaceri din domeniu si cum se poate inova.

Exista tipare care relateaza cum sa incepi un business propriu cu o suma mica de bani, atat in domeniul serviciilor cat si in productie, insa persoana care doreste implementarea unei afaceri trebuie sa posede anumite cunostinte care sa ii ofere posibilitatea sa actioneze corespunzator. Cu o suma mica de bani se pot activa cateva domenii cu crestere rapida, cum sunt: asigurari, agricultura, IT-ul, decoratiuni, tricotat, impletituri din diferite materiale si multe altele care se dezvolta in mediul online, atat site-uri de consum cat si de consultanta. Un plan de valorificare a resurselor porneste de la cunostintele acumulate de-a lungul timpului, de la noi oportunitati si organizarea eficienta a startului. Cum sa incepi un business propriu cu o suma mica de bani devine o actiune stimulativa pentru oamenii care sunt pasionati de un domeniu, cunosc detali din procesul de creatie si sunt dispusi sa isi asigure riscurile necesare in vederea dezvoltarii. Modelul de business va permite sa se inteleaga mai bine cat este necesar a se investi la inceput, care este circuitul financiar in primele luni, cum si in cat timp se va obtine profit, ce cheltuieli suplimentare intervin si asa mai departe. Orice plan de afacere care incepe cu o suma mica de bani are toate sansele sa se dezvolte optim si in scurt timp daca se cunoaste exact produsul oferit, cine sunt clientii si se intervine in atragerea lor. Exemplu elocvent in domeniul asigurarilor: un broker de asigurari care porneste cu o investitie de 1000 euro, cu un sediu inchiriat foarte mic si echipat corespunzator poate obtine un succes in doua, trei luni. Acest lucru este determinat de modul de actiune, si avem 2 cazuri. In primul caz brokerul asteapta linistit la sediu clientii, isi vede de program si apoi pleaca acasa. In cel de-al doilea caz brokerul porneste dis de dimineata pe la firme si institutii pentru a promova serviciile, ajunge in timp util la sediu unde va incheia polite la persoanele atrase zonal, va purta convorbiri telefonice si asa mai departe urmarind continuu dezvoltarea. Evident cazul doi are toate sansele sa isi recupereze rapid investitia si sa intre pe profit.

In mod clar cum sa incepi un business propriu cu o suma mica de bani reprezinta o arta a organizarii si dirijarii actiunii intr-un domeniu, exploatand propria pasiune intr-un mod armonios.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa incepi un business propriu cu o suma mica de bani
#1

Cum sa incepi un business propriu cu o suma mica de bani

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Business, cariera, formare

Cei mai faimosi

Cum se ob? ine o semnatura digitala: instructiuni

Reglementarea semnaturi digitale si a modului cum se obtine o semnatura digitala este stipulata de Legea nr. 455 din 18 iulie 2001 privind semnatura electronica si de Hotararea Guvernului nr. 1259 din 13 decembrie 2001.

Cum sa completezi corect o factura?