Cum sa faci carti de vizita: instructiuni

Cum sa faci carti de vizita: instructiuni

In zilele noastre este aproape o rusine sa nu ai carte de vizita! Deci este imperios necesar sa inveti cum sa faci carti de vizita. Sunt multe feluri in care poti face acest lucru dar. . . cel mai bine ar fi daca le-am putea face chiar noi!

Inainte de a incepe sa inveti cum sa faci carti de vizita, trebuie sa stabilesti daca vrei sa le faci utilizand un program specializat sau doar un program obisnuit, cu care suntem foarte familiarizati, respectiv "banalul" Word.

In general o carte de vizita reprezinta un element de marketing al firmei, o prima imagine a ei, care creaza o prima impresie. In functie de reprezentarea pe care o implica - firma sau persoana fizica - se alege si stilul cartii de vizita. In principiu, exista 5 stiluri de a face o carte de vizita:

1- Stilul simplu - adecvat mai ales pentru persoane sau pentru firme mici, care doresc sa transmita strict datele de contact;

2- Stilul cu poza - adecvat atat persoanelor - poza va face sa fiti mai bine pastrat in memorie - cat si firmelor - o fotografie a produsului principal al firmei poate fi foarte graitoare;

3- Stilul tactil - adecvat preponderent firmelor. Atingerea poate fi deosebita in doua moduri: datorita materialului din care este confectionata (lemn, metal subtire, plastic) sau datorita formei (autoturism, frunza, inima, masea) ;

4- Stilul multifunctional - poate reprezenta in acelasi timp si un cupon de reducere, poate avea pe spate o harta, un calendar sau un alt element de utilitate;

5- Stilul crazy - unde imaginatia are cel mai mportant rol, neexistand sabloane sau limite (de exemplu carti de vizita comestibile - dulciuri sau care se pliaza transformandu-se in cutiute utile) .

Cum sa faci carti de vizita cu programe specializate.

Acestea pot fi offline (se instaleaza pe calculator) sau online (se lucreaza chiar pe site-ul firmei care ofera programul)

Din prima categorie cel mai usor de utilizat este Simnor Business Card Creator, care este un mic program pe care-l poti lua de la adresa http: //www. softpedia. com/get/Office-tools/Other-Office-Tools/Simnor-Business-Card-Creator. shtml si in care poti sa introduci logo-ul firmei sau chiar poza ta si care functioneaza in orice varianta de windows;

Din categoria a doua mentionez programul Business Card Land: http: //www. businesscardland. com/home/create-business-cards. html.

Cum sa faci carti de vizita cu Word, din suita Microsoft Office.

Este cea mai usoara varianta! Se deschide Word, se alege Card/Business card si in pagina cu 10 carti de vizita trebuie doar sa se schimbe datele si sa se dea "Print". Foarte multe modele gasiti la https: //store. office. live. com/templates/Cards.

Dar cum sa faci carti de vizita nu este cel mai important lucru ci sa verifici cu atentie ca datele sa fie cele corecte. Chiar daca este nemaipomenita, cartea de vizita cu numarul de telefon gresit, e absolut inutila!

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa faci carti de vizita
#1

Cum sa faci carti de vizita

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Business, cariera, formare

Cei mai faimosi

Cum sa faci un business profitabil: ghid practic

Cum sa faci un business profitabil daca nu ai experienta ca antreprenor? Desi pare bizar, nu este ceva imposibil. Nu orice director ale unei companii de soft are neaparat si studii in domeniul IT.

Cum sa faci stampila conform proiectului propriu?