Cum sa faci bani din vanzarea actiunilor?

Cum sa faci bani din vanzarea actiunilor?

Cum sa faci bani in ziua de azi, cinstit, dar in acelasi timp fara sa fii angajatul nimanui. Care sunt cele mai la indemana metode intrebuintate in ziua de azi si cu un randament satisfacator spre bun sau excelent.

Cum sa faci bani, este moto-ul care sta pe buzele tuturor. Toti ii vrem dar nu toti castigam. Cum facem sa fim printre cei fericiti, ca ne asiguram o liniste financiara sinonima cu lipsa grijii de maine.

Bursa, o cale spre independenta.

Bineanteles este vorba despre independenta financiara. Cum sa faci bani, fara sa ai o fisa a postului, sa ai un sef competent sau nu, un program fix si multe altele din postura de angajat. Aceasta se obtine prin castiguri obtinute la jocuri de noroc (loto, pariuri) , bursa, cu toate variantele ei (de actiuni, de marfuri, forex si alte situatii) . Acum vom discuta desper bursa de actiuni. Pentru participare trebuie bineanteles sa dispunem de o suma minima impusa, care difera de la un broker la altul sau cea impusa pentru participarea on-line. Documentarea despre piata bursiera este obligatorie, pentru ca sa stim atat fluctuatia preturilor actiunilor, pentru ca volorile lor se pot schimba de la o zi la alta, dar chiar si de la o ora la alta dar si alte informatii. Un sfat de la o firma de brokeraj este de luat in seama datorita experientei lor, dar decizia in definitiv este tot a noastra. Mai avem optiunea de a lasa brokerul sa ne administreze fondurile, cu intrebari prealabile despre deciile importante, in privinta vanzarilor si a cumpararii de actiuni. Informarea nu trebuie sa fie doar in perioada premergatoare a cumpararii actiunilor ci si pe toata perioada pana cand acestea vor fi vandute, adica nu numai evolutia valorii actiunilor , dar si cauzele care au dus la aceasta evolutie. Astfel putem afla amanunte care sunt publicate de firmele de brokeraj, pentru a ajuta clientii sa ia cele mai bune decizii, acestea pot apare instant, mai rapid decat cele din presa si chiar decat cele de pe internet. Trebuie sa fim foarte atenti la alegerea momentului de vanzare, pentru ca cursul unei actiuni poate creste oricand dar si scadea la fel de repede si daca nu facem operatiunea in timp util, nu numai ca nu castigam dar putem inregistra pierderi chiar usturatoare. Participare la bursa ne poate face sa devenim castigatori incepand cu sume mici ca un venit suplimentar sau doar cotizanti, perdanti pana ne trezim ca nu mai avem bani nu numai petru bursa dar si pentru ziua de maine, putand deveni si o dependenta negativa. Cum sa faci bani, nu este usor, dar este necesar, macar ca un venit suplimentar, daca nu ne simtim in stare sa fie ceva constant si posibil venit principal.

Cum sa faci bani din vanzarea actiunilor, poti invata, poti lasa pe altul priceput , iar daca nici asa nu merge, mai bine te lasi, pana nu pierzi si banii care fac parte din bugetul casei pentru viata de zi cu zi

Veți avea nevoie de:
  • cum sa faci bani
#1

cum sa faci bani

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Business, cariera, formare

Cei mai faimosi

Cum se face un plan de afaceri efectiv?

Vrem sa facem o afacere? Trebuie sa parcurgem toti pasii necesari pentru a avea succes. Cum se face un plan de afaceri, pentru a nu pierde amanunte din vedere si in felul acesta sa gresim.

Cum sa infiintezi o companie: intrebari juridice