Cum sa faci bani de-acasa: secretele freelancing-ului

Cum sa faci bani de-acasa: secretele freelancing-ului

Daca te intrebi cum sa faci bani de-acasa, atunci trebuie sa stii ca nu este atat de usor precum pare. Pe internet circula multe reclame false care promit cititorilor multi bani cu efort minim, dar exista totusi si metode reale.

Freelancing-ul s-a dezvoltat mult in ultimii ani si a adunat tot mai multi adepti, dar in acelasi timp si antreprenori care doresc sa profite de naivitatea utilizatorilor. In acest articol noi va spunem cum sa faci bani de-acasa.

In primul si in primul rand, este important sa nu te astepti sa primesti bani doar pentru ca stii sa folosesti calculatorul si sa accesezi anumite pagini web. Peste 70% din toti oamenii de pe planeta stiu sa faca asta, asa ca sunt sanse destul de mari ca si cel care a postat anuntul sa cunoasca acest lucru. Mai jos noi iti dezvaluim cum sa faci bani de-acasa intr-un mod cinstit si care sa te avantajeze pe termen lung. Pasul 1: Axeaza-te pe un anumit domeniu. Nu exista "freelanceri universali" sau oameni care sa se priceapa la toate activitiatile operate cu ajutorul calculatorului. Daca esti de-abia la inceput atunci este de preferat sa te axezi pe un anumit domeniu, de exemplu "data entry", "web design" sau "content writing". Daca ai si o calificare intr-unul din aceste domenii atunci vei avea un avantaj in fata celorlalti. Pasul 2: Creeaza-ti un profil pe site-uri de freelancing. Exista site-uri dedicate freelancerilor care piermit oricarui individ obisnuit sa faca bani doar folosindu-si abilitatile online. Cateva exemple in aceasta privinta sunt Freelancer, ODesk si Elance, site-uri care si-au construit o reputatie in domeniu si care atrag zilnic zeci de mii de utilizatori si angajatori online. Pasul 3: Evita site-urile care iti cer bani din prima. Daca din intamplare ai aterizat pe un site unde ti se cere sa depui intai o anumita suma de bani inainte sa primesti de lucru, atunci sansele sunt extrem de mari sa te afli in locul nepotrivit. Aceste site-uri nu doresc decat banii utilizatorilor si odata ce a-i platit, sansele de a-ti recupera banii sunt minime. Site-urile din aceasta categorie nu te invata cum sa faci bani de-acasa. Pasul 4: Intra in legatura cu angajatorii. Odata ce ti-ai completat cu success profilul pe un site legitim de freelancing, poti incepe sa-ti cauti de lucru. Mai intai va trebui sa licitezi la multiple anunturi si sa astepti ca cineva sa te contacteze. Asigura-te ca ii spui angajatorului care sunt calitatile si punctele tale forte, dar si cum il poti ajuta la proiect.

Acestia sunt pasii necesari pe care trebuie sa ii urmezi daca te intrebi cum sa faci bani de-acasa. Tine minte ca nimeni nu iti va oferi nimic "pe tava", si daca pare prea usor sa fie adevarat atunci probabil ai nimerit in locul nepotrivit.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa faci bani de-acasa
#1

Cum sa faci bani de-acasa

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Business, cariera, formare

Cei mai faimosi

Cum sa pregatesti o Oferta Comerciala : legitatile de baza

Invata cum sa pregatesti o oferta comerciala! Orice firma din domeniul privat trebuie sa detina si un departament pentru ofertare, deoarece traim intr-un mediu al marketingului.

Cum sa castigi bani cu ajutorul unui blog cu tematica diversa?