Cum sa castigi bani prin intermediul unui site web: metode existente (cunoscute)

Cum sa castigi bani prin intermediul unui site web: metode existente (cunoscute)

Odată cu înflorirea mediului virtual, tot mai multe firme și companii fie internaționale sau regionale s-au specializat pe oferire de mici job-uri on-line. Află cum sa castigi bani prin intermediul unui site web !

Toți avem nevoie de bani, un job part-time la domiciliu este căutat de tot mai mulți oameni, fie ei studenți (în căutare de bani de buzunar) , fie adulți (care vor un venit suplimentar) . Iată cum sa castigi bani prin intermediul unui site web !

Trei metode de a câștiga bani pe internet

Internetul, în zilele noastre, a acaparat toate domeniile de activitate, orice industrie presupune, într-un fel sau altul intercțiunea cu mediul virtual. Există, însă, și multe firme ce oferă mici servicii pentru a-i oferi internautului sume de bani. Iată cum sa castigi bani prin intermediul unui site web, folosind una dintre cele trei metode:

Prima metodă presupune completarea unor sondaje de opinie. Tot ce avem de făcut este să ne înregistrăm pe unul dintre site-urile de specialitate (de exemplu i-say. com) , să oferim datele solicitate (nume, vârstă, studii, ocupație, adresă, venit) . După înregistrare vom începe să primim diverse invitații la sondaje (toate vor fi on-line) , după completarea cărora vom primi un număr de puncte. Plata se va fae prin intermediul bonurilor cadou, în valoare de 50 sau 10 lei, putând fi comandate la cumularea punctelor necesare (în jur de 1500 pentru cel de 50 lei, iar la un sondaj vom primi între 50 și 150 de puncte) .

Cea de-a doua metodă ne arată cum sa castigi bani prin intermediul unui site web de vânzări de diverse produse sau servicii. Multe site-uri oferă posibilitatea de afiliere, petru a-și genera profituri mai mari prin atragerea unui număr cât mai mare de consumatori și cumpărători. Tot ce avem de făcut pentru a deveni afiliat este să ne înregistrăm pe unul dintre aceste site-uri (de exemplu: ladys. ro) . După afiliere va trebui să punem diverse aunțuri pe site-urile de socializare sau publicitate prin care vom promova acele produse, dacă este cineva iteresat de cumpărarea lor, îi vom distribui link-ul nostru de afiliat, comandând produse, noi vom primi comision din valoarea acestora.

Iar cea de-a treia metodă presupune apăsare de click-uri pe diverse poze, site-uri. De exemplu, cei de la Whitepins. com oferă un euro pe fiecare click dat pe o poză, putem da două click-uri pe zi, însă banii îi putem scoate după trei luni de la înregistrare.

Așadar, acum putem face economii pentru a ne îndeplini visurile sau putem face rost de bani de buzunar, pentru a putea ieși cu prietenii în week-end, știind cum sa castigi bani prin intermediul unui site web.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa castigi bani prin intermediul unui site web
#1

Cum sa castigi bani prin intermediul unui site web

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Business, cariera, formare

Cei mai faimosi

Cum sa infiintezi o companie: intrebari juridice

Iti doresti sa infiintezi o companie sau un PFA. Iti doresti sa ai propria afacere si sa fii propriul tau sef. In cele ce urmeaza, vom vedea cum sa infiintezi o companie si ce pasi trebuie sa urmezi.

Calculul tasei de mediu: sfaturi si formule