Cum sa castigi bani cu ajutorul unui blog cu tematica diversa?

Cum sa castigi bani cu ajutorul unui blog cu tematica diversa?

Daca te pasioneaza internetul, atunci probabil ca stii sau ai auzit deja de personae care castiga bani din blogging. Nu trebuie sa fii foarte popular pentru a face bani din aceasta pasiune, astfel incat oricine poate incerca.

Nu este greu sa castigi bani cu ajutorul unui blog cu tematica diversa, dar iti va trebui ceva timp si efort pe care sa il investesti in aceasta activitate. Odata inceput, vei vedea ca nu este dificil sa castigi primii bani.

Daca iti pui intrebarea cum sa castigi bani cu ajutorul unui blog, atunci probabil ca ai deja un site de acest tip sau iti propui sa creezi unul cat mai curand. Cu putina ambitie, nimic nu este imposibil, si vei vedea ca si primii bani vor sosi la tine dupa numai o perioada scurta de munca. Tine cont de urmatoarele sfaturi.

Sfatul 1: Creeaza continut de calitate

Nu te poti astepta ca cititorii sa vina la tine si mai important, sa citeasca ce ai de zis, daca blogul tau nu contine articole de calitate. Trebuie sa creezi continut original care sa fie scris cu principiile optimizarii SEO in minte, altfel cititorii nu te vor gasi sau vor pleca rapid dupa ce citesc primele randuri.

Sfatul 2: Foloseste reclamele AdSense

Google AdSense reprezinta una dintre cele mai usoare metode de a face bani cu ajutorul unui blog, mai ales daca ai o gramada de utilizatori care iti acceseaza site-ul zilnic. Este important ca aceste reclame sa fie plasate cat mai subtil, sa fie practice "camuflate" in continut, astfel incat cititorii sa fie tentati sa dea click si tu sa primesti bani. Nu poti pacali AdSense sa te plateasca, dar cu un blog de calitate si bine optimizat vei reusi sa faci primii bani destul de rapid.

Sfatul 3: Ajuta-te de marketingul afiliat

Marketingul afiliat reprezinta o alta metoda importanta pentru cei care se intreaba cum sa castigi bani cu ajutorul unui blog. Din nou, cititorii sunt destul de importanti, deoarece cu cat ai mai multi cu atat vor creste sansele ca cineva sa dea click si astfel sa creasca sansele tale de a incasa comision.

Este important sa tii in minte faptul ca marketingul afiliat iti va aduce bani doar daca vizitatorii tai vor cumpara un produs de la sponsor (ex: Emag, Altex, etc. ) folosind bannerul de pe site-ul tau. Monetizarea prin reclame de tipul Google AdSense iti garanteaza ca vei fi platit pentru fiecare click al utilizatorilor tai, dar marketingul afiliat implica faptul ca vei fi platit doar in cazul unei vanzari.

Acestea sunt cele mai importante sfaturi de care ar trebui sa tii cont daca te intrebi cum sa castigi bani cu ajutorul unui blog cu tematica diversa. Cu cat vei atrage mai multi cititori, cu atat vei incepe sa castigi mai bine.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa castigi bani cu ajutorul unui blog
#1

Cum sa castigi bani cu ajutorul unui blog

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Business, cariera, formare

Cei mai faimosi

Cum sa faci bani de-acasa: secretele freelancing-ului

Daca te intrebi cum sa faci bani de-acasa, atunci trebuie sa stii ca nu este atat de usor precum pare. Pe internet circula multe reclame false care promit cititorilor multi bani cu efort minim, dar exista totusi si metode reale.

Cum sa castigi bani cu ajutorul reclamei: ghid