Cum sa vinzi un automobile in cel mai rapid mod ?

Cum sa vinzi un automobile in cel mai rapid mod ?

Cum sa vinzi un automobil in cel mai rapid mod? Aceasta intrebare este pe buzele oricarei persoane care intentioneaza sa vanda un automobil fara prea multe dificultati si batai de cap.

In acesta perioada de recesiune, vanzarea unui automobil nu este o operatiune chiar atat de simpla. Cei interesati de acest lucru trebuie sa se informeze foarte bine si sa se inarmeze cu foarte multa rabdare.

Exista trei tipuri principale de persoane care se ocupa cu vanzarea de automobile. In primul rand sunt dealerii din reprezentantele marilor companii auto. Acestia nu mai au nevoie de nici un fel de prezentare; activitatea si stilul de munca al acestora nu poate fi descris in acest articol datorita politicilor de confidentialitate ale companiilor auto. In al doilea rand sunt cei care au un business in acest domeniu, in general persoane care cumpara automobile din strainatate, le inmatriculeaza in tara noastra si le vand la suprapret pentru a obtine profit. Nu in ultimul rand, persoanele care se ocupa cu vanzarea unui automobil sunt simpli oameni de rand. Acest articol este dedicat in totalitate lor.

De obicei, o persoana vinde un automobil in urmatoarele situatii: cand achizitioneaza in prealabil un automobil de a carui functionare tehnica nu este multumit in totalitate, cand doreste sa isi inlocuiasca vechiul automobil cu unul nou sau pur si simplu cand are nevoie de o suma de bani. Cele mai la indemana solutii sunt, in functie de posibilitatile fiecaruia, postarea unui anunt de vanzare pe internet si/sau in ziar, participarea saptamanala la targurile de automobile sau clasica solutie de lipire a unui afis pe parbrizul automobilului. Pentru ca aceasta ultima solutie are sanse foarte mici de a fi observata de un numar mare de posibili cumparatori, sunt recomandate celelalte doua variante. Avantajul participarii la targuri este una din solutiile la intrebarea "cum sa vinzi un automobil" pe loc si posibilitatea de negociere directa, iar cea a postarii de anunturi pe internet si in ziar este numarul mare de persoane care pot citi zilnic aceste anunturi. Ramane la latitudinea fiecaruia sa aleaga solutia pe care o considera cea mai oportuna si usor de aplicat. De retinut in cazul anunturilor este faptul ca trebuie sa fim deschisi negocierilor (sau chiar schimburilor) si sa nu cumva sa uitam sa ne oferim datele de contact!

Asadar, vanzarea unui automobil nu este un proces foarte complicat. Vanzarea depinde foarte mult de metoda aleasa, de norocul fiecaruia si de capacitatea de negociere cu posibilii cumparatori.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa vinzi un automobil
#1

Cum sa vinzi un automobil

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Automobile

Cei mai faimosi

Cum calculezi impozitul auto pentru orice tip de masina?

Cum sa calculezi impozitul auto in cateva minute si pentru orice tip de masina? Raspunsul la aceasta intrebare este foarte simplu, iar modalitatea de calcul este chiar si mai simpla decat atat!

Cum se face o parcare paralela: sfaturi pentru incepatori