Cum sa cumperi un automobile din showroom?

Cum sa cumperi un automobile din showroom?

Cum sa cumperi un automobil, o a doua cea mai mare investitie facuta de orice om la orice varsta a vietii sale. Cum putem sa ne implinim visul pe care il poate admira lumea din tara si din afara ei.

Senzatia libertatii, a setei de cunoastere a unor noi locuri, a frumusetilor si a unor noi oameni, toate generate de cel mai popular mijloc de transport, in aceste vremuri. Cum sa cumperi un automobil, cum sa mergi unde vrei si cand vrei.

automobilul, cel care te ajuta sa cunosti, lumea si pamantul

Masinile ne fascineaza de mici si le conducem cand suntem mari. Cand in sfarsit avem bani, ne intrebam, cum sa cumperi un automobil. In aceste timpuri moderne cand tehnica este la putere, folosim internetul pentru a cauta cea mai buna masina al carui pret se incadreaza in bugetul nostru. Pe langa informatiile date de firmele vanzatoare, ne ajuta forumurile si blogurile unde gasim pareri pro si contra despre ceea ce cautam. In felul acesta ne putem forma o parere despre anumite modele cu plusurile si minusurile lor. Este bine sa ne interesam, inclusiv ce grad de protectie ne ofera masina, consultand site-uri specializate cu testarile EURONCAP. Avand deja niste optiuni, facem deplasarea la showroom-urile care expun modelele cautate. Aici vom solicita toate informatiile financiare si tehnice pe care ni le ofera reprezentantii de vanzari ai firmelor respective. Pentru modelele care ni se par mai interesante, putem cere drive test , pe trasee prestabilite de firmele vanzatoare, pentru a vedea singuri daca ce ni s-a comunicat verbal sau scris corespunde si in mers. In functie de buget, trebuie sa cautam in primul rand dotarile care ne sunt pentru inceput strict folositoare si care tin de confortul minim, cum ar fi aerul conditionat, oglinzi incalzite, pachet de drumuri grele(scuturi pentru baia de ulei si rezervor+o ridicare a garzii la sol cu aproximativ 2 centimetri) , urmand sa mai adaugam dupa acelasi principiu alte dotari. Dupa formarea concluziei, firma ne va pune la dispozitie datele pentru efectuarea viramentului, ce reprezinta plata automobilului dorit. Acum incepe sa se concretizeze procedura pentru cum sa cumperi un automobil. Atunci cand banii vor fi vazuti in extrasul firmei, se pun in discutie, ultimile detalii cu privire la pregatirea masinii si a actelor pentru preluare de catre cumparator. Asigurarea se poate face direct la showroom, sau va fi solicitata incheierea unei polite de catre un agent sau broker de asigurare in acel sediu. Termenul de 30 de zile este valabil pentru asigurare, rovinieta si inscrierea masinii la administratia financiara si la politie, depasirea acestora aducand in primul rand probleme de ordin financiar.

Cumpararea unui automobil, devine o optiune serioasa pentru un nou mod de viata, mai aproape de asteptarile noastre si care ne dezvolta si alte aptitudini, pe care le vom folosi cu placere.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa cumperi un automobil
#1

Cum sa cumperi un automobil

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Automobile

Cei mai faimosi

Cum parcam corect un camion?

Cum parcam un camion? Sau cum parcam CORECT un camion? Aceasta este intrebarea! Pentru ca foarte multi stiu, in mare, cum sa parcheze un camion, dar foarte putini stiu sa-l parcheze CORECT!

Cum sa conduci masina: invatam fara instructor