Cum parcam corect un camion?

Cum parcam corect un camion?

Cum parcam un camion? Sau cum parcam CORECT un camion? Aceasta este intrebarea! Pentru ca foarte multi stiu, in mare, cum sa parcheze un camion, dar foarte putini stiu sa-l parcheze CORECT!

Mai intai hai sa stabilim de ce ne intereseaza cum parcam un camion. Daca suntem profesionisti, stim cum parcam un camion! Daca suntem amatori, nu ne intereseaza cum parcam un camion! Deci suntem niste impatimiti ai jocurilor pe computer!

Odata stabilit cine/ce suntem, treburile se complica si se simplifica in acelasi timp, pentru ca este greu de spus ce sa faci atunci cand nu stii exact ce abilitati si cunostinte ai dar. . . e si usor sa gasesti ceea ce cauti, sunt multe site-uri unde putem sa invatam cum parcam un camion. Pntru inceput, incercam sa vedem daca avem "talent" la parcari de camioane, aici: http: //www. joaca. ro/joc/camioane/ultimate+truck+parking. html. Apoi, pentru "relaxare", iata cateva elemente de care trebuie sa tinem seama, in viata de zi cu zi, daca vrem sa aratam ca stim cum parcam un camion: - parcheaza numai in locuri autorizate; - evita partcarea i zonele rezidentiale; - nu bloca traficul; - nu bloca vizibilitatea celorlalti participanti la trafic; - asigura-te ca autovehicolul este blocat, ca nu se poate misca din loc; - nu parca in locuri izolate, mai ales noaptea; - nu parca in locuri neiluminate; - daca ai camionul incarcat, incearca sa gasesti o parcare pazita; - daca opresti sa servesti masa, nu povesti strainilor de unde vii si mai ales unde mergi, cu atat mai mult nu le spune ce incarcatura transporti! ; - daca ai posibilitatea, intra intr-un convoi de alte autovehicole de transport marfuri, chiar daca nu va cunoasteti, o mana de ajutor la nevoie vei gasi, inclusiv informatii despre locuri de parcare organizate; - nu uita sa inchizi geamurile cabinei si sa verifici daca marfa este asigurata, incuietorile inchise si alarma (daca o ai) este activata; - cand pleci la drum, dupa o noapte in care autovehicolul a stat in parcare, verifica daca nu sunt urme de efractie; in caz ca sunt, nu atinge nimic si cheama politia; - la intrarea intr-un oras in care n-ai mai fost, nu ezita sa opresti la prima masina de politie intalnita in cale si sa intrebi daca in localitate exista o parcare organizata si unde este. Vei primi cele mai autorizate sfaturi, eventual unde sa parchezi in siguranta, in cazul in care orasul nu are o parcare pazita; - nu dormiti in camion si mai ales, nu lasati persoane straine in cabina, mai ales singure! .

Daca v-a placut jocul de mai sus, aveti aici o trimitere catre alte 70 de jocuri asemanatoare, din care sa invatam cum parcam un camion: http: //www. jocurile. us/joaca/jocuri-de-parcat/3. html. Succes!

Veți avea nevoie de:
  • Cum parcam un camion
#1

Cum parcam un camion

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Automobile

Cei mai faimosi

Cum se face o parcare paralela: sfaturi pentru incepatori

Printre multele cunostinte teoretice si indemanari practice, daca vrei sa ai sanse sa iei permisul de conducere trebuie sa stii, obligatoriu cum se face o parcare paralela; de fapt mai corect este "laterala"

Cum sa cumperi un automobile din showroom?